30 september 2013

Götet.

Tillbaka i hemmahuset. Abbe, makeN och jag. Men senare idag kommer farmor och farfar brummandes, och i baksätet sitter två väldigt efterlängtade töser. En vecka utan bus och filur för mig. Två veckor för makeN. Ni kan förstå att det längtas. Längtas så att det är svårt att få något vettigt gjort, fast vettigt är bättre att få gjort nu, när de inte är här... så att inget vettigt behöver göras när de kommer. Ja, ni fattar. 

Hur som helst. Det har varit en fantastisk turné jag har varit på. Jag har träffat så många vänner; vissa över en snabb fika eller lunch och vissa har jag trängt mig in hos och fått både mat och husrum. Jag är toppfylld med fniss och den där sköna värmen som fyller hjärtat när man får träffa de man tycker om. 

Hemma i Göteborg börjar hösten göra sig påmind men än är fler träd gröna än gula och solen värmer mer än blåsten kyler. 


1 kommentar:

  1. Låter ju alldeles underbart! Jag tror att jag tar semester och gör detsamma! Ser fram emot min resa till Malta - då ska jag sova, socialisera, äta gott, ja och så jobba förståss. Under en hel vecka kommer jag inte höra ordet mamma, Mamma, MAMMMA - känns skönt! :-) Kram på dig!

    SvaraRadera

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!