22 april 2014

Ettåring.

Alltså. Fattar ni hur fort tiden går. Nyss var han en mörkhårig, skrynklig och skrikande färsking. Nu är han ett helt år. En solstråle som äääälskar närhet, kramar, bus och mat. 

19 april firade vi den här lilla gosprutten. 

Vi började med storfrukost på vårt favvoställe. Det blev pannkakor, havregrynsgröt, papaya och korvar. Pannkakorna är något av det största som skådats och det går inte att äta upp en portion, inte ens på fem personer. Ja, inte fem hela personer i ofs men. 

På förmiddagen hängde vi vid poolen. MakeN tog med Abbe på en joggingtur men Abbe somnade snart i vagnen så han blev inlämnad vid poolen så att makeN fick springa utan extra motstånd. 

Både Bella och Frida älskar att gå till poolområdet. 


Även här finns det en varmpool. Frida badar bara i den... 

Vi köpte armpuffar till henne häromdagen och det var ett lyft i hennes badande. Nu hoppar hon och simmar och är alldeles glad och självständig. Det är skönt att kunna köpa sig till lite enklare liv. :)Vi har också börjat inför tätare mellis. Max två timmar mellan ätandet. Det har gett goda resultat på humöret på stora ovädret. Och lilla skrikan. 


Vi har försökt barnsäkra lägenheten vi bor i så gott det går. Därav fåtölj vid trappan. Ett skåp har vi vänt på. Alla prydnadssaker är undanplockade. Ingången till köket är täckt med vagn och stol... 

Det är tur han gillar sin vagn för det blir rätt mycket tid i den. Både vid matning och sen på alla utflykter. 

Abbe fick fyra paket. Tre olika snacks och en flytmojäng till poolen. Vi tror att han blev väldigt glad för det. :)

1 kommentar:

  1. Det ser så härligt och harmoniskt ut. Vill oxå åka! Njut o mys! Kram kram

    SvaraRadera

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!