10 juni 2014

Sommarlov.

I mitten av augusti förra året var det dags för första skoldagen i förskoleklass för den här ungen. 
 

Idag var det dags för sommarlov för samma unge.Det har minsann hänt en hel del det här året. Både fysiskt där hon har dragit ut på längden och där gluggen har ersatts av stora vuxentänder. Och psykiskt. Hon har börjat få ta en massa eget ansvar. Hon packar och packar upp sina gympakläder. Kommer ihåg frukten på morgonen. Lägger fram kläder hon ska ha nästa dag. 

Hon behöver väldigt mycket närhet i stunder när hon inte orkar vara stor längre. Sitter oftare i vårt knä, vill gärna vara nära. Tankar upp sig på närhet och går sen iväg och är stor en stund. 

Vilken dag vi har haft idag förresten. Högsommarvärme. Passande en skolavslutning och ett kommande sommarlov. Jag mötte upp familjen på skolan vid 16:30 och efter en timmes fikande med de andra klasskamraterna med föräldrar så var det dags för sång och sketcher. Och Den blomstertid förstås. 

Vi cyklade hem och sommarlovet började med en fotosession av två fina ungar. Den tredje däckade på vägen hem från skolan. 


Igår fick vi äntligen hämta Fridas glasögon. Vi valde efter mycket om och men ett par från Specsavers. De var inte billiga men så fick det bli. Eftersom Frida har stor skillnad i synfel på ögonen behöver hon dessutom specialglas för att de inte ska bli för stor skillnad i tjocklek. Det viktigaste är ju att hon gillar dem, och det verkar hon göra. Speciellt efter att Bella pimpade dem genom att sätta klistermärken på sidorna.
Finaste glasögonormen.  


Systrarna bus.


Då så. Då var det sommarlov för fyra av fem i familjen. Jag har några veckor kvar. Än så länge hinner jag inte med så mycket mer än jobb och träning. Det märker ni ju på bloggfrekvensen. Men jag hoppas att det snart blir ändring på det. För jag saknar er.

5 kommentarer:

  1. Härligt med sommarloooooov!! Flickorna är söta som socker! Kram på er/Frida

    SvaraRadera
  2. Vilka fina döttrar ni har :)

    SvaraRadera
  3. Tack alla för fina kommentarer om sockertopparna!! Det värmer.

    SvaraRadera

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!