11 februari 2015

High five.

Idag var det en efterlängtad dag. Filurens födelsedag! Hela handen. Fem år. High five. Som hon har väntat. Och längtat.

Ni får hålla till godo med mobilbilder men vi är på resande fot. Just nu på hotell i Karlstad, imorgon drar vi vidare till Branäs för några dagars skidåkning.

Det var lite onödigt spännande om vi skulle komma iväg eller ej. Abbe kräktes i lördags vid lunch, och sen efter tuppluren. Mina föräldrar och syster tog sitt pick och pack och åkte hem efter den andra kräkningen. Efter den första trodde vi nämligen inte att det var magsjuka... Hehe. Men han var så oberörd. Blupp. Typ. Efter andra också. Men ändå.

Hela söndagen gick och vi tänkte att vad skönt, vi klarade oss. Det var nog inte magsjuka ändå. Han har nog bara svalt så mkt snor och slem med förkylningarna.

Vid fyratiden måndag morgon kommer F och säger att hon måste kräkas. Och det gör hon. Bland annat på vår heltäckningsmatta. Jojo.

Vi är hemma hela familjen på måndagen. F har feber och är trött men kräks inte mer. På eftermiddagen fastnar jag på toan. Går ner några kilo, från alla håll.

Sent måndag kväll är det Bellas tur och på natten faller även makeN som en fura (Grahn).

På tisdagen är således alla vrak, utom Abbe. Typ mardröm. Men han är i af schysst och sover två timmar på dagen och accepterar lite film och musik på teven som förströelse. MakeN och jag turas om att vila. Vi kvicknar till framåt kvällen och till slut är dagen ändå över.

Idag är det onsdag och vi är på g igen. Äntligen! Kort tid, i tid, men lååååång tid i verkligheten. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!