7 februari 2015

Kallelserna.

Någon vecka före jul tittade jag på vår anslagstavla och upptäckte att vi inte hade en enda kallelse till någon enda slags besök i vården. Någon dag efter damp det ner två kallelser till Bella och Frida för tandläkarbesök. De är avklarade med bravur. 

Sedan nämnde jag detta för mannen och sa även "undrar när vi ska göra ultraljud igen och var det inte någon stor undersökning med njurarna som skulle vara någon gång snart?". Jodå. Dagen efter damp det ner kallelse till Crom Clearance för njuren och någon dag efter det kom det en kallelse till hjärtmottagningen. Och så fick vi kallelse till att kolla upp Fridas vikt hos barnmottagningen och så fick Abbe tid för återbesök för sin astma. Så, nu är det som vanligt igen. 

Crom Clearance undersökningen går till så att de sprutar in radioaktivt ämne i blodet och sen tar man blodprover då och då under 3-4 timmar och kollar hur väl njurarna klarar av att rena blodet. Ingen rolig undersökning. Och hon ska göra den på sin födelsedag. Lilla fina filuren. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!