4 augusti 2015

Antarsberget.

En dag fick vi besök av makeNs bästis med barn. Vi bestämde oss för att bestiga Antarsberget och laddade med korv & bröd. Jag laddade dessutom med en löprunda på 3 km uppför till lite utsikt och så 3 km ner igen.

Ja kälf! Abbe fixar grillandet.


Bella går in i sitt mentala rum och laddar upp inför strapatsen.

 

Vi var lite osäkra på Fridas form inför strapatsen. Det var 2 km uppför och hon hade gråtit sig igenom gårdagen, natten och förmiddagen på grund av för lite sömn och alldeles för många och jobbiga myggbett. Hela hon var bubblig av bett. Bella hade inte fått lika många men var rejält svullen på fot och vad.

Hur som helst. Bella och kompiseN drog iväg. Abbe satt i bärmes och hojtade på mig att hänga på tjejerna. Frida pinnade på i sin takt. Likaså kompisen G. Var och en i sin takt. Alla imponerade stort och kom upp med glatt humör. Vi storfikade på toppen och gick ner igen. En bra utflykt! Nu hoppas vi att vi kommer ut lite mer på sånt här hemmavid också...

2 kommentarer:

  1. En fiin tur och storfikat gick inte av för hackor!! Vi har tipsat andra familjer om trollspaningen, ganska okänt ställe verkar det som.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trollen!! Hur kunde jag missa att skriva om det?! Hm. Och ja, det var minsann fint storfika!!

      Radera

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!