20 december 2015

Julkalendern.

Jamen, ni kanske vill veta hur det går med julkalendersaktiviteten! Jodå, tackar som frågar. Ganska bra.

Ibland (ofta på vardagskvällarna) känns det skitjobbigt, alla uppdrag känns lika omöjligt jobbiga och det enda jag vill stoppa i kalendern är "ät en lussekatt" eller "sitt i soffan och lyssna på julmusik"... Men, när vi väl gör pysslet, så är det faktiskt väldigt mysigt. Och det känns väldigt bra. Det går ju att anstränga sig lite extra och få lite extra tillbaka. Jo, det har varit en hel del gnäll från den äldsta i skaran, för att det har varit tråkiga saker... men sen när vi väl gör det, så har även hon varit nöjd.

Okej, just "Popcorn-girlanger" bestämde vi gemensamt att vi INTE gör om. Man sticker sig på nålen så det sprutar blod, popcornen går sönder, man vill bara äta upp popcornen och det blir inte så vidare vackert. Hehe.

Igår dekorerade vi pepparkakshus och ikväll blir det tomtar i badet, dvs skumbad. Imorgon får det nog bli smällkaramell och sen får vi nog vara nöjda.
Vi har dessutom släppt bomben idag att vi inte tar med några julklappar upp till farmor och farfar utan att vi ska öppna dem här hemma efter jul. Det togs emot väldigt bra får jag säga. Det verkade som att huvudsaken var att Tomtens klappar ändå kommer till farmor & farfar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!