23 december 2015

På väg mot julen.

Vi började resan norrut igår, i regn och rusk och mörker och kom fram till hotellet i Uppsala vid midnatt. Det gick dock väldigt bra. Barnen paddade och såg på dvd fram till 20:30, sen stängde vi ner den verksamheten och fem minuter senare sov alla tre.

MakeN och jag hann prata och reflektera över hösten. Vägde för- och nackdelar och kom fram till att visst vore det najs att äta middag tillsammans fler än tre dagar i veckan men att få ihop det praktiskt känns svårt. Så vi kör på som vi gör ett tag till.

Barnen vaknade när vi kom fram till hotellet och det var lite krissituation en stund innan vi var inne på rummet och bestämt vem som skulle sova var. Till slut somnade vi allihop och sov som stockar till Abbe väckte oss strax efter sju... Vi satte på teven vid åtta och sen sov makeN och jag en timme till. Najzzzz.

Efter en mastig hotellfrukost är vi nu på väg norrut igen. I sol, blå himmel och +4 grader. Vi kommer fram lagom till middagen ikväll, ungefär samtidigt som kusinerna. Så, ikväll blir det härligt kaos och fullt ös när fem barns springiga ben och myror i brallan ska samsas på lagom stor yta. :)

Jullovet har börjat och vi gillar't. Bilen är packad med både löparskor, längdskidor och slalomutrustning. Vi håller tummar på mycket snö och lagom många minusgrader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!