11 februari 2016

6-åringen (eller: Puh, vi hann).

Igår kväll kl 18:15 rusade jag in på BR (det finns andra leksaksaffärer också... ;) och köpte presenter till både Bus & Filur. Filuren fick några Frost-grejer och en bebisdocka till dockskåpet och Bus ska få två spel.

Klockan 21:30 var alla paket inslagna, även Bus, och brickan framdukad.

Imorse kl 5:50 ringde klockan och vid 6 var vi inne i Filurens rum och sjöng högljutt och falskt. Frida öppnade paket och var väldigt pirrig över att det äntligen var hennes födelsedag! Som hon har längtat!

Och vi var så lättade att vi hann... och att presenterna blev bra.

Frida fick dock vara hemma med pappan idag eftersom hon fick en släng av blodsockerfall. Det händer henne ibland. Hon blir blek och darrig. Nu var hon ju dessutom så ivrig att öppna paket och leka med dem att hon inte hade tid att äta något. Så, när det väl var dags att äta så var hon lite för svag. Men, efter lite o'boy, vilande på soffa så kunde hon så småningom få i sig en portion gröt och sen var allt bra igen.

Hon tyckte att det var väldigt lyxigt att få vara hemma själv en hel dag med pappan. Dessutom hann hon bygga klart ett fantastiskt Lego friends-bygge, som hon fick av farföräldrarna.

Imorgon blir det förskola och då ska hon firas där också. Dubbelbubbel liksom.

2 kommentarer:

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!