20 februari 2016

Bilåkande och planering.

Det har ju blivit en del timmar i bil för oss på sistone. 200 mil i julas och 150 mil nu. Och sedan någon gång innan sommaren så sitter alla barnen där bak i bilen, och vi vuxna här fram. Det är ju jättemärkligt. Vi kan liksom prata, makeN och jag. I timmar. Väldigt ovant. Så vi tjafsar om semestern och renoveringen mestadels. På vägen upp till Vemdalen var vi mest oense. Nu på vägen ner har vi fått ihop lite av en plan på kommande renovering i alla fall. Det behövs tid. Och tystnad och betänkande. Och mera pratande.

Vi har två delar kvar i renoveringen. Eller tre. Eller femtioelva. Första två delarna är att bygga ett rum av tomrummet - vårt sovrum. Det ska till en vägg, en dörr och troligen ett fönster. Den andra delen är att flytta ytterdörren till lekrummet, för att på så vis få en större hall. Och lekrummet får försvinna ut i tomma intet. Det kommer att ersättas av tre barnrum där uppe. Alltså ett till varje unge.

Och sen skulle det ju vara gött att fixa köket... och så behöver ju hela huset målas om både utvändigt och så vore det kul att piffa upp det invändigt. Gaaaaaah.

Men nu har vi en plan i alla fall:

Fixa tomrummet och måla om huset utvändigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!