15 februari 2016

Tre.

I lördags hann vi till slut få ihop packning och barn in i bilen. MakeN hade bokat boende till oss i Mora. En liten vandrarhemsstuga. Jag var inte väldigt entusiastisk där vid 22-tiden när jag skulle in och bädda fem sängar och sen förflytta alla barn in i stugan. Men det gick bra. 

Alla somnade om fort, även vi. Och sen vid 4-tiden vaknade Abbe med feber och tyckte att det var dags att gå upp. Och då är det ju aningens jobbigt att det bara är ett litet rum, utan toalett. Men allt går ju. Även om det kostar på lite energi. Och de stora vaknade faktiskt inte, förrän vid 7 och då lämnade vi över barnvaktspinnen till dem. Hehe. Och så kunde vi sova en timme till. 

Och medan vi plockade ihop, röjde de till. De bråkar en hel del. Men ännu oftare har de så himla roligt tillsammans. De busar och när någon börjar gråta, fortsätter de andra två, tills någon till blir ledsen och då börjar de två första om... och sen är de tre igen... Det verkar så lyxigt att kunna variera sig lite. Syrran och jag hade ju bara varandra och även om det är en ynnest det med, med i alla fall ett syskon, så verkar det ändå väldigt kul med tre.

Och den här busen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!