19 maj 2016

A day off.

Jamen, nu sitter jag på tåget igen. På väg till Knivsta. Det blev ju en bebis av det här. Som snart är tre veckor, vilket betyder att det är lite brådis om det ska bli nyföddsfoto. För de växer ju de där små. Och plötsligt är de inte nyföddisar längre utan små bebisar.

Så jag tog helt enkelt ledigt från mitt riktiga jobb för att göra mitt roligaste jobb. Det är lite lagom busigt. Bra för själen.

Imorgon är det 20 maj, vilket betyder bröllopsdag. Och inte vilken som helst, utan den 10:e. Det ska vi fira förstås. Vi har fixat barnvakt och jag hoppas på typ en lugn mountainbike-tur, Netflix-serier och eventuellt en burk Keso till det. Fint ska det vara. :) Okej, jag hoppas på lite sovmorgon och långsam, god frukost. Gärna i solen. Men i soffan framför Netflix funkar också. Vi håller på med sista säsongen av House of Cards men har precis börjat med Happy Valley som vi gillar! En brittisk polisserie med ond bråd död. Rekommenderas.

Men, nu är det torsdag. Klockan är 07:38 och jag har varit vaken i drygt tre timmar... Hade tänkt sova på tåget men en extra stor latte till frukost satte stopp för den planen. Hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!