14 juli 2016

Midsommar.

Midsommar firade vi med pysslingarna; alltså min syssling och hans familj. De kom till oss vid lunch och sen körde vi full fart tills vi stupade (vid 23 ;).

Abbe stjälper till med tårtan. MakeN gjorde jättegod mandeltårta med rabarber, jordgubbar och flädergrädde. 

Busiga barn på oklippt gräsmatta.

Bella hade den här klänningen när hon var 6 år och Frida har läääängtat så efter att hon ska kunna ha den. Och nu så, nu sitter den som en smäck.

Stolt och glad över en riktig, guldig prinsessklänning.

Hm. Så här har det sett ut sen vi slutade med den stora lappen, sen ett tag tillbaka. I stället för den täckande lappen så sitter det en "osynlig" lapp på det friska ögats glas. Den lappen gör att det blir lite suddigt, så att Fridas dåliga öga ska fortsätta träna. Men ungen är ju inte dum. Frida har kommit på att hon kan "fuska" genom att titta över glasögat. Så... då köpte vi nya glasögon, som hon fick i fredags... men nu kikar hon tydligen under dem i stället. Hehe. Hur man än vänder sig...

Pussgurkor.

I likadana jackor. Ytterst töntigt men åh så gulligt. ;D

Herr Byxlös.

Vi åt lunch hemma hos oss och cyklade sedan till midsommarfirande runt stång ca en halvmil bort. Vi hann precis till sista omgången dans och vissa hann även bryta ihop och komma igen, pga värdelösa föräldrar som inte ville köpa lotter för alla pengarna men som faktiskt ville dansa runt stången.

Väl hemma igen blev det dopp i sjön. Det var olidligt kvavt i luften så ett dopp var skönt. Medan 9 tiondelar var nere vid sjön fixade makeN middagen. Lyxigt, tyckte han, lyxigt tyckte vi. Det var en väldigt fin och skön kväll. Vi satt ute tills det var dags att gå och knyta sig. Alla barnen sov inne och pysslingföräldrarna fick ett eget rum i uthuset. I alla fall till klockan fem då deras minsting tyckte att hennes mamma var aningens mer mysig än Abbe. Jag dög inte heller. Typiskt.

En väldigt fin midsommar var det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!