20 september 2016

Dag 3.

Natten var lugn. En liten dricka-vatten-paus mitt i natten men däremellan sov vi som stockar. 

Morgonen var lite hängig. Men lite gröt slank ner och kläder kom på. MakeN och F åkte till sjukhuset för återbesöket och jag lämnade övriga barn till sina ställen och gjorde sedan ett ärende innan jag anslöt på sjukhuset, just in time för att få träffa dr Björn. 

Lungröntgen och ultraljud såg fortsatt finemang ut och Björn var mycket nöjd med resultatet. Vi med. Han tyckte också att det var gött med revansch sedan då när Frida var nyfödd och ett stent for iväg och fastnade i lungpulsådern. Hans success rate gick upp till 50%. Bara en sån sak liksom. ;)

I alla fall. Vi fick se hur den där pluggen ser ut, den som sitter mellan förmaken och täpper till hålet mellan förmaken. Och så här ser den ut:

För att få in den i hjärtat så drar man ut den, så här:

En helt magisk liten grej som gjort att Frida gått till fullsaturerad, med rosiga kinder. Den är 20 mm stor och vi fick se röntgenbilden på hur den sitter där inne i kroppen.

Fridisen då... Ja, jo, hon är ju märkbart tagen av gårdagen. Känslan har varit ganska så här:

Men ikväll skrattade hon lite i alla fall. Det kändes bra. Enligt plan skulle hon till skolan imorgon men vi tar en dag till hemma och återhämtar oss/henne. 

1 kommentar:

  1. Så skönt att allt verkar gått bra ändå! Hoppas att hon snart piggar på sig. Tack för att du delar er resa!

    SvaraRadera

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!