6 november 2016

Långsamt.

Jo, den där semesterveckan med ett eget barn, en kompis och ett kompisbarn. Den var helt fantastisk. Jag rekommenderar det varmt!

Det var stor skillnad mot när vi åker hela familjen. Tre barn och två vuxna är inte alltid optimalt. Det går i rasande fart mest hela tiden, i af första veckan. En vill bada, en vill ha mellis, en vill träna, en vill leka, en vill gå på toa... Och så turas man om med dessa viljor... Och det går så mycket mat för att hålla alla nöjda! Det måste ätas mellis i parti och minut. :D

Nu ba. En vuxen går upp lite före de andra och springer en runda. När man kommer hem är alla vakna och glada. Dags för frukost, mycket och länge. Sen bad eller lollo & bearnie. Och så lite träning kanske. Och så massa bad. Och så mat, länge och gott. Och så bad!! Massor med bad. Kanske lite träning. Duscha, svida om... och så middag. Med vin och glass och massa mat. Och så lägga barn och när de somnat så är det dags för lite yinyoga innan sovdags för de stora.

Vi hann så mycket av att göra ingenting. Det var långsamt. Helt fantastiskt. Med ombyte. Men nästa gång vill jag ha rasande tempo och alla barn och man på samma ställe som mig. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!