15 januari 2017

Gråt & vikt.

Jo, jag var ju med Frida på återkontroll av hjärtat, strax före jul. Det här var första gången bara en av oss åkte med Frida till hjärtmottagningen. Vi diskuterade kvällen innan att allt kändes som att det var så bra. Vi kunde se att Frida gått upp i vikt och framförallt märker vi att hon är piggare.

För kanske ett år sedan började vi ju märka att Frida orkade mindre och att hon var lite flåsigare i vardagen. Det märktes framförallt på kvällarna att energin tog slut. Flera kvällar i veckan grät Frida vid läggdags. Hon var helt slut och hade kämpat hela dagen för att orka... när sen kvällen kom och det var nära läggdags så orkade hon inte mer, då kom gråten. Hon grät och grät och grät. Utan någon annan orsak än att hon var helt slut.

Det här är den största skillnaden sedan operationen: Frida har inte gråtit en enda kväll efter operationen!!! Det slutade helt abrupt med operationen.

Det nästa största med operationen: Frida gick upp 2 kilo (!!) på tre månader efter operationen! Från 17kg till 19kg. Viktkurvan stack rakt upp. Och det syns på dubbelhakan och kinderna :) Hon äter inte mer, men kroppen behöver inte längre så mycket energi för att fungera som den ska.

Så. Vi prisar stängningen av hål mellan förmaken.

2 kommentarer:

  1. Ett stort stort "gilla" på detta. Åh vad bra saker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja!! Vilken konstig rubrik jag satte egentligen - det låter ju inte så positivt som inlägget faktiskt var :)

      Radera

Hej! Skriv gärna en rad, eller två. Jag älskar kommentarer!